Thursday, July 12, 2012

Üritan leida halvast midagi head:) ehk siis lühiülevaade Quinny Buzz 3- minu 24 tunnine tubane vaatlus:)


Ilus käru, ilus pilt?:) Aga kas on ka nii nagu esijalgu tundub? Lähemal vaatamisel võib avastada palju ebameeldivat. Alustuseks mainin ära, et tegemist on väga stiilse käruga ja väga fotogeenilise käruga ehk  kuna kangas peegeldab on raske FOTOLT näha mustust, kui pilt on tegelikkuses isegi öövastav. Nagu näha on see sama käru, mille mustust näete eelmises teemas videos natukene paremini, aga tegelikkuses on see veel hullem. Seega pole käru mida pildi järgi osta, teisalt on see käru mida on super müüa:)

Alustangi siis kohe negatiivsest ehk kogu käru raamiosa on täielik läbikukkumine. Tõesti on siis tegemist käruga, mida soovitan julgelt vaenlastele:)

Nimelt, pole mina veel nii pika tüüpvigade listiga kokku puutunud kui on sellel kärul. 


Tüüpviga nr 1- kiled, mis kylmuvad katki.

Tüüpviga nr 2- raam võib hakata lahti lukutuma sõidu ajal.


Tüüpviga nr 3- loperdama hakkavad rattad (tavaliselt juhtub see keeravate ratastga Icoodega) ja Tüüviga nr 4-mittelukustuvad pidurid.


Tüüpviga nr 5- idiootne esiratas suurele kärule- väike täiskumm 360 päärlev ratas, mis oleks justkui röövitud Zapilt ja võtab võimaluse seda suurte tagaratastega kru talvel kasutada.


Tüüpviga nr 6- lükkesang mis võib juhtuda, et kaotab kõrguse reguleerimisvõime.



Kuna selliseid vigu tuleb ette palju, siis kajastub see ka youtubis.



NIPID:
Õpetus kuidas puhastatda esiratast, et ei tekiks lukustumisprobleemi tulevikus: http://www.youtube.com/watch?v=GUY6QO4w54Q

Kuidas eemaldada istmekate enne pesu:

Kuidas parandada katkist lükkesanga:

Raamiosast lühidalt: halb manööverdamine, raske sõita, käru on väga suur ja kohmakas, vedrustus 0 ja pisike esiratas võtab viimsaegi sõidumõnu. See siis sel juhul kui sünnib ime ja sinu kärul pole ühtegi neist tüüpvigadest.

Istumisosaga on aga lood palju paremad, kui korralik käru on padi mõnus ja pehme ning kui hästi hoida siis ka väga ilus. Mahub ka suurem laps ja on üsna mugav. Seljatugi hoiab nagu turvahällil, seega tervisliku täislamava asendi hindajatele antud mudel ei sobi.  Jalatugi on asjalik, jalad ei ripu üle ja on mugav. Kahjuks iseenesest igati lahe katus on minu 1a ja 8k lapse puhul juba kasutuskõlbmatu, kuna pea laes. Katuse külge käib putukavõrk ja vihmakile on väga asjalik. Iste on kasutatav mõlemas suunas. Ja istme kallak on kiiguna reguleeritav. 

Buzzil on lahe raami külge kinnitatav kott, mis mahutab ema ja lapse jaoks palju. Kotile saab ka arukalt porikaitsekile peale tõmmata. Seega kui saaks mõtleks nähtamatud rattad, tõstaks katust ja ralliks istmega ringi:)!

1 comment:

  1. Minu 2 last kasutanud buzz-il, mis nüüd on sõbranna 3nda käes pole õnneks või kahjuks mitte ühtegi mainitud vigadest olnud. Raam töötab laitmatult ja manööverdusnipiks on veidi pikemaks tõmmatud lükkesang.
    Samuti saab buzz-ile osta juurde ju "all terrain" ratta.

    Vihmakile on juba 5a vana ja täiesti pragudeta.

    Plussiks tooks kindlasti iseavaneva raami.

    ReplyDelete