Monday, July 9, 2012

Chicco s3- ideaalne käru sügisel või talvel sündivale beebile!
















Chicco s3 on imehea lahendus JUST talvel sündivale beebile ehk siis turvahälli saab kasutada suurtel ratastel, lisaks on turvahäll meeldivalt avar, et mahub sisse ka talveriietes beebi. Vedrustus on arvestatav  ja saab hakkama ilusti ka rasemal maastikul. Lumeläbivus ja manööverdamine väga hea, ideaalkäru linna autot omavale perele. Kolmerattalisuse tooksin välja alati plussina, kui just pole inimene, kes soovib oma last ilma kõrval seismata rõdul või hoovis magatada. Tavaliselt aga linnainimene seda ei tee või omab siis selleks rõdul stabiilset 4 rattalist käru. Meie tütar antud käru küll pikali ei keeranud kordagi, aga suure siputaja korral järelvalveta jätmisel on alati see oht olemas. Mitte et ma propageeriks last kuhugi üksi magama jätta, meie ei ole seda kunagi teinud, aga hetkelgi magab meie kortermaja hoovis ühes Emmaljungas ilma ostese järelvalveta üks põnn. 

Kaalujaotus hea, ei kuku ümber kui riputada külge poekott või beebitavete kott. Kaasas ka ostutt käru all, mis mahutab ka suurema käekoti ja talub ka poekoti raskust.

Lisavarustus väga hea, vihmakiled super. Võrdluseks toon Emmaljunga vihmakile mida ei soovita nö vaenlaselegi, võtab tuule alla ja näo kohal on mingi jube suur ava, kust siis kõik lumi ja vohm ning tuul sisse pääsevad. Kohutav toode. 

Kärul on väha hea soojakott, kuhu mahub ka suurem lasp, saab kasutada koos põhjaga või ka ilma jalakotina. Kärus on laialt ruumi, mahub ka lodger bunker ja alpsele mugav kerge kallakuga magamisasend ehk siis väikel lapsel võib tekkuda sõiduajal kerge piima tagasiheide ja nii on ohtlikumad olukorrad välditavad. Täislamavas asendis, eriti talveriietega võib lapse pea juhtuda kehast veidi allpoole tekitades lämbumisohu. Käru on aga teine põhjus miks soovitasin komplekt talvel sündivale beebile, sest siis saab jalutuskäru kasutusele võtta suvel-nimelt on käru katus selline õhuringlemist tagav, et katete vahel on avad, mis talvel ja halva ilmaga ei paku piisavat tuulekaitset. Uuel sügisel on laps juba piisavalt suur, et seda tuuletõmmet avjadusel taluda, kades muidugi sobiva ilmastiku riideid. 

Vankrikorv on super, pikk kasutusaeg, laialt ruumi, lukuga suletavad tuulutusavad, hea kaitse tuule eest, suver kile, eriti lux on põhja alt reguleeritav seljatugi- väga hea funtsioon-taaskord piima tagasiheite vältimiseks ja vajadusel nt lapse jootmiseks. Kinnitatav ka turvahällina auto tagaistmele, ise seda proovinud pole, aga võimalik on. Sees vastavad turvalabad lapse kinnitamiseks ja väljaspool rohmad ja klõpsud vankrikorvi kinnitamiseks autosse. Iseenesest hea-ei pea last äratama kui vaja järsku sõitma minna.

Turvahälli põhi on aga minu arvates väga mõtetu lisa antud vankrikorvi puhul, ise proovisime korra ja siis panime kõrvale. Ehk siis ei kinnitus see auosse rihmaga püsivalt nimelt peab ikkagi kinnitama ka hälli iga kord rihmaga. Alus lisab hällile väga palju ebastabiilsust, tõstab lapse kuidagi kõrgele auto lakke ja siis igas kurvis kallutab kas siis vastu ust või teisele küljele. Ka pingutatud rihma korral. Seega meie jätsime aluse kõrvale ja kasutasime hälli ilma selleta, mis on samuti lubatud, süteem sama, et häll kinnitada turvarihmaga aga tulemus palju stabiilsem.


...nipp:) Nimelt on kärul tüüpviga, et jgpidur kipub peale vajuma. Selle probleemiga saate soetada endale odavalt muidu korraliku käru:) Nimelt siis on seda muret kerge lahendada, nt Lõunakeskuses on Babylandis remondihärra, kes lahendas meie mure 3 euroga ja enam seda probleemi ei ilmnenud. Tuleb natuke timmida ja õigete tööriistadega õigeid asju peale keerata:)


No comments:

Post a Comment