Monday, July 9, 2012

Quinny Zapp istekäru-ideaalne Maxi-Cosi turvahälli ratastena!






Meie esimene Zapp on kingitus lapse vanaisalt, sõidutanud küll kahte last, aga endiselt heas korras. Kuna laps oli siis veel pisi-pisi, kasutasime turvahälli ratastena, isteosa, mis lamavasse ei käi jäi tol korral meie poolt kasutamata. Zapp käib väga väikseks kokku, see on tema suurim pluss, ilus voolujooneline ja atraktiivne välimus on teine boonus. Pöörlev esiratas teeb shoppamise ideaalseks, seega ei vaata ka butiigimüüjad kurjalt kui selle käruga riiulite vahel liigelda. Lumes käru ei sõida ka parklast poodi. Tuleb nö lohistada. Samas kuna eesmärk shopingukäru saab hakkama. Samas on see väga tähtis roll, väike laps vajab palju asju, beebit poes süles ei tassi, paljud-nt mina ei saa kasutada kohukotti, lina (eriti haige on selg vahetult peale sünnitust), unist beebit hällist välja tõsta uhugi kärru autoga liigeldes on üsna suur tegutsemine- laps ärritub, ärkab jne, hälli käes ka mööda poode ei tassi ja poeskärusse pannes ei mahu sinna enam ostud või siis suure ostukäruga ikka mujal kui toidupoes ei käi. Seega on Zapp väga vajalik turvahälli kasutamise ajaks, häll klõps raamile peale ja poodi.

Linnas ja tänavatel väga sellega ringi ei ralli, vedrustus puuduba ja lapse pea ei kannata raputusi, see on teema, millest paljud vanemad ei hooli, aga tegelikkuses on probleem suur. Iga selline raputus võib beebile halba teha, just õrnale ajule.

Zappi miinus on ka see, et asju pole kuhugi panna, beebitavete koti peale kukub käru ümber ja raami kylge kinnituv pudelihoidja jääb diagonaalis, seega pole seda võimalik kasutada. Endal oli juhus, kui siis sõiduteed ületades topsihoidjast pudel keset teed välja kukkus ja ohtlik olukord tekkis. Seda probleemi on nüüd aga õnneks võimalik lahendada, nimelt siis võimalik nt Babyland poest 20 euro eest juurde tellida ostukott äru alla, mis on üsnagi mahukas. Minupoolne soovitus. Seega Zapp on küll väike, aga tähtis:)

No comments:

Post a Comment