Monday, July 9, 2012

Emmaljunga Scooter 2.0 2011a: Vastupidav ja soliidne SUVEKÄRU vähenõudlikule lapsevanemale, mis pakub omalt poolt ka ILUSA ilmaga sõidumõnu!










Käru, mis ei käi täislamavasse, aga on kvaliteene, vastupidav. Suureks miinuseks kitsas iste kus lapsel on tõsine ruumipuudus, lodger bunkeriga mahub ainult väga väike laps, aga peab ka siis kitsikust taluma. Lapsele üsna ebamugav käru. Teine miinus on turvakaar, mida ei saa eemaldada ehk siis magavat last sealt äratamata välja ei tõsta ja last sisse väja võttes peab jalgu alalõpmata kuhugi toppima või siis jäävad need kinni. Plussiks on pikk jalatoetusala aga kitsas iste võtab selle nautimise mõnu ära.
Katus varjab vähe aga on ilma tuulutusavadeta. Vedrustus hea ja rattad hea lumeläbivusega. Ostukorv mahukas. Võtab pagaasnikus üsna vähe ruumi ja on kaalult keskmine. Suurim pluss on kvaliteet. Soovitan vähenõudlikule vanemale, kes halva ilmaga välja ei lähe aga soovib ilusa ilmaga ka pikemaid jalutuskäike teha. Saab hakkama ka maastikul. Vihmakile soovitan kohe minema visata, võtab tuule alla ja nägu on avatud. Soovitan osta mõni tõhusam kile mõnelt teiselt firmalt.

1 comment:

  1. selle käru lisa funktsioon on varju alla tõmbamine mis varjab ka jubedama ilmaga lapse näo

    ReplyDelete