Monday, July 9, 2012

Chicco Lite Way- glamuursele shoppajale! Asjalik lisavarustus!



















Käru plussiks on ilus välimus, nagu näha lisasime meie veelgi vürtsi glamuursete lisadega. Reaalselt on käru mõeldud uhkesse suurlinna, kus on kõikjal asfalt ja pere elab ehk linnakeskuses kus kõik käe ja jala juures. Käru puudub vedrustus, on head esirattad, kaalujaotus paigas- ei kuku käekoti asetamisel sangale ümber. Lahe ostukott käru all, mille saab lahti võtta ja teha sellest seljakoti:) Ilusa ilma jaoks on eemaldatav katteosa katusel, siis saab katust olenevalt päikesest sobivasse kohta liigutada. Vihma ja tuule jaoks väga asjalik vihmakile. Jalatugi on väga väike, seega mina soovitaks kasutamiseks alates 2a lapse puhul, varem ripuvad jalad väga kahtlaselt üle. Põlve alt jääb valusaks. Pisikese beebi puhul on ka  vahva, saab jalatoe keerata hoopis üles tõkkeks, aga periood 10 kuud kuni 1.8 a on üsna kummaline veidike ebamugav lapsele. 

Lisadena olemas väga hea topsihoidja hinnaga 6 eur ja asjalik eemaldatav turvakaar 18 eur. Soojakott väga mõnus, kui põhi eemaldada saab kasutada ka jalakotina. See kott on universaalne ehk kasutatav ka teiste kärudega- SOOVITAN SEDA VÄGA! Sobib ka nt meie Red Castle kärule ideaalselt ja ka suurele lapsele. Ees on vahva tasku, kus meie laps armastas käsi hoida, aga saab hoida ka asju. Sobib nii suveõhtuks kui talveks, sisekülg fliisist.

Kuna lükkesanga kõrgus pole reguleeritav siis, meie 190cm issile oli natuke ebamugav lükata.


...väike nipp, kuna Chicco kruvid kipuvad roostetama, soovitan rattad peale vihma või lumeläbimist ilusti puhastada ja hea oleks vahel ka õlitada. Aga mitte unustada, et liiga palju õli on pigem halb kui hea, sest võtab õues liiva enda külge ning tekitab mustuse kogunemist mis halvendab pigem tehnilist oluorda.

5 comments:

  1. Kust ma saaks sellise käru osta? V6i kui tahad millalgi enda oma maha myya, siis kirjuta mulle :) yo_xtiina@hotmail.com

    ReplyDelete
  2. See käru pole kyll enam alles aga osta saab lite way käru chiccost. Pead ei anna, kas kohapeal sama värvi on aga uuri, kas saab tellida. Käesoojendajad ja istmekatet muidugi poest kahjuks osta ei saa aga kui veab saad chiccost kaasa osta roosa soojakoti ja väga hea topsihoidja raami kylge:)

    ReplyDelete
  3. leidsin siit kuulutuse: http://buduaar.ee/Turg/Kuulutused/kuulutus/767175/chicco-kergkaru-4

    ReplyDelete
  4. Kas oskaksite ütelda, kust võiks leida antud mudelile topsihoidja?

    ReplyDelete
  5. Chicco esindusest. 9 eur minumeelest. Tartus nt kaubamajas.

    ReplyDelete