Monday, July 9, 2012

Red Castle Shop and Jogg- ideaalne käru lapsele ja parim lahendus jalutuskäike armastavale ja lapse heaolu hindavale emale! OSTUSOOVITUS nr 1!!!









Niisiis olen jõudnud lõpuks meie lemmikkäruni, mida jäängi ilmselt kiitma ja soovitan kõigile! Uuena on võimalik osta käru u 500 euro eest, järelturult, ilma vankrikorvi ja hällita u 120-160 euro eest. Niisiis reguleeritav supervedrustus ja suured õhkummrattad, mis pakuvad sõidumõnu ka sportlasele, selle käru kohta võib täesti öelda, et see läheb sinna kuhu sina lähed, ehk shoppama või mägedesse- igalpool super!!! Käru on väga kerge, käib kompaktseks kokku. Reguleeritav sang, pöörlev esitaratas, reguleeritav seljatugi, reguleeritav jalatugi, reguleeritav turvakaar. Käsipidur nt rulluisutamiseks. Suur suur ostukorv käru all, kuhu mahu nii talvekombe, poekott kui soojakott- hea juurdepääs- mõlemalt poolt lukkudega avatav.

Super lisad: Päikesekaitsevõrk, mis kinnitub katuse külge, suur tuule ja vihmapesa mis kaisteb last igast kyljest, oleme käinud ka suurima tormiga väljas ja lapsel on oma pesa, kus on soe, kuiv ja mõnus. Külge sobib Chicco esindusest topsihoidja hind 6 eur.

Käru sees laialt ruumi soojakotile, hästi mõnus magamisasend väga hea kerge nurga all.  Sobib kasutamiseks peale vankrikorvi kuni 5 aasta lapseni välja.

Minu poolne OSTUSOOVITUS!!!

...lisaks väike nipp: Kuna käru käib kokku isteosa väljapoole, siis et see autos kasutamisel ei määrduks soovitan osta juurde istmekate. Meile sobis ka väga ideaalselt see, mida meie roosal Chicco Lite Way kärul näete. Meie tegime seda üsna hilja ja sp on ergonoomiline hingav iste üsna määrdunud. Samas hoiab istmekate ka ära plekid, mis tekivad kui laps kärus midagi sööb aj akäru püsib esnduslik kasutusaja lõpuni:)

4 comments:

  1. Isiklik küsimus - kui pikk Sa oled? Mina olen 1,76 ja otsin vankrit. Tekkis küsimus, et kas nii madala käru puhul sangad lühikeseks ei jää? ;)

    ReplyDelete
  2. ma ei tea kuidas punasega aga sellised mustad kärud pleegivad poole aastaga nutuselt inetuks:(

    ReplyDelete
  3. Mina ka 176cm ja käru otsingul. Esimese lapsega kasutasin mitmenda ringi Quinny Speedit. Aga selle eluiga on läbi (palju aastaid järjest kasutuses olnud).
    Piltidelt tundub selle RC lükkesang halb olevat. Kas saab ka pikendada või ainult nurka muuta? Kõrgemas asendis olles astumisruum väikseks ei jää? Näiteks Deltim Leoga oli küll selline probleem, et kui sang oli mugavalt kõrges asendis siis tempokama käigu juures lõi varvast vastu korvi.

    ReplyDelete