Saturday, July 18, 2015

Quick Smart kergkäru

Natukeseks oli meie käsutuses ka selline väike käru nagu Quick Smart. Palju ta meiega välja ei jõudnud, kuna polnud tarvidust enam, laps juba suur ja kui kärru tahaks pista, neid hetki ehk kuus vaid paar. 

Kärul on väga lahe tutvustav video:

Minul paraku kokku panemine nii tantsuliselt ei käinud, õppisin selle ära vist päeval kui sai maha myydud, muidu käis mees seda tegemus, samuti suutsin end iga kord ära määrida ja kiruda tantsuvideot :D

Seega kõige kohutavama ja aeganõudvama kokku pakkimise tiitel läheb sellele kärule :)

Täiskummrattad ja vedrustust muidugi pole. Raam ise mõnusalt kerge ja ühe käega tassitav isend :)

Manööverdamine ja läbivus väga head, tunduvalt paremad kui Baby Jogger City miniga.  Lapsele asend istumiseks samuti meeldis. Tudumiseks paraku pikali visata ei saa, aga puhkeasend täitsa olemas, võrreldes nt Zapiga, millel seda pole. 

Alla käru korvi mahub vaid ehk banaan või joogipudel ja seljataha taskusse teine banaan aga lükkesangal hea kuju ja annab kerget kotti täitsa mõnusalt riputada. Jalad saab toetada toele kui need piisavalt pikad ja istumisalus on mõnus stabiilne, mitte nagu vihmavarjukatel tihti, et mingi raam ja riie ja lohk ja muhk :D

Kui leiate endale antud sõbra kuskilt mõnusalt soodsa hinnaga, soovitan nt Zapi asemel proovida küll, eks ta sinna ratastega toolide kategooriasse liigitub ja mõnusate vedrustusega maastikukunnide lähedusse ei pääse. Tänavapildis tihti ei kohta ja jääb silma ka huvitavlt erineva välimuse poolest.





Iste parajalt kitsas iseenesest.

Pildil puhkeasend.

No comments:

Post a Comment