Saturday, July 18, 2015

Baby Jogger City Mini


Tere taas, pole kirjutanud aastaid-sadu, vahepeal unustasin teid ja oma blogiparoolid ja peaaegu olen unustanud ka kärud, mis lisamata, viimane aeg end kokku võtta ja blogisse mõned vahepealsed kärud lisada, kuigi oleme oma käruvajadused üsna kokku tõmmanud :) ei saa ju enam kärutada, kui vaja jooksukaga joosta, tõukekaga trikitada ja rullikatega kimada :D
Nii, et meie kaaslane oli aastakese ka Baby Jogger Citi Mini mille soetasin Tartu Kaubamaja Beebicenterist. Ostsime, kui Simona sai kolm ja sai kasutatud 4a aastaseks saades ja nats veel, siis leidsis uue kodu.
Enne kui räägin teile oma arvamuse, lisan väikese kokkuvõtte netiavarustest, mis ka mind alguses väga võlus:


Paljude Hollywoodi kuulsuste lemmik - Baby Jogger City Mini! 
Kerge, stiilne, mugav ning populaarne kergkäru, mida saab kasutada ka turvahälli ratastena. 
Baby Jogger City Mini muudab Sinu liikumise eriti lihtsaks ja nauditavaks! City Minis on ühendatud nii moodne disain kui mugavus. Käru on väga kerge ning sobib ideaalselt pikkadeks jalutuskäikudeks kiires linnamelus.
Patendeeritud „Kiire-Kokkuvolditav Tehnoloogia“- võimaldab vaid ühe liigutusega käru kokku panna.
Baby Jogger City Minil on automaatne lukustussüsteem, mis fikseerib käru kokkupandud asendis. Samuti on tehtud ligipääsu ostukorvile veelgi paremaks.

Esimesed pöörlevad rattad võimaldavad manööverdamisel selle lukustada ühte asendisse, et jalutamine oleks veel eriti mugav ja lihtne.
Ratastel on 360 kraadine pöörlevus.
Seljatoe all on korv, milles on võimalik kaasasolevaid asju hoida.
Parkimislukustus.
Käru kandevõime on kuni 22,7 kg.
Turvarihmad koos pehmendustega.
Spetsiaalne rihm, et transportimisel või hoiustamisel mugavalt käru kokku pakkida.
Kaarjas käepide, mis teeb jalutamise eriti mugavaks.
Hiiglaslik varikatus, aken avara vaatega.
Varikatus varjab ereda päikese , et Sinu laps saaks rahulikku und nautida.
Lamamisasend.
Käru kaal on 7,5 kg



Kärust rääkides, tuleb kohe meelde kui miljon korda ikka sai vahel seletatud, miks YLE 3 AASTANE laps vahel käruga sõidab :D see ei olnud argument, et no meie kodust kesklinna on nt yle 5km, kaugemale veel rohkem ja meie graafik on tihe,  kuid eelistasime päeva seigeldes veeta oma ettevõtmiste vahel, seega mitte sõita bussi ja autoga kui vähegi võimalik. Seega käru oli puhkekaaslane, kui laps vaja puhkepausi. Aga tihti kuulsin ikka, et ei ole ju beebi kommentaare, kui aga küsisin vastu, et kui laps istub rattatoolis või pargipingil kas siis on okey :D? Jaa, see pidavat okey olema :D Ei hakka rääkimagi kui hea oli panna käru külge poeasju või tõukekat, tundub häbiasi..3 AASTASE LAPSEGA :D mmmm ja oi kui mõnus oli see, et siis olid need viimased korrad kui neiu jäi autos tuttu ja sai kärru tõstetud poe ukse ees ja mitu tundi rahus shopata :) aga asja juurde:

Alustan heast. Käru suurim pluss on yhe käega sangast tõmmates kokku panemine. SEE on tõesti ilmselt kogut seda 300 eurot väärt, mis käru maksab :D 
Teine suur pluss, mis kannale astub on avar iste, seega tõesti, kärru mahuks ka 5 aastane nt reisil, kui plaanite tihedalt pikki vahemaid. 
Ka on super kaarvari, mis katab päikese mõnusalt. Ja vihma kätte jäävad vaid varbaotsad :) käru kangas on kvaliteetne ja lux, ei pleekinud ega  määrdunud. Vahva on käru all ostukorv, mis venib ja mahutab mõnusalt, kuid teravate asjadega tuleb ette vaadata, kuna kummine võrk ysna õhuke. Seljatoe taga hea joogi ja rahakotitasku mõistlike mõõtmetega. Käru ise on väga kompaktne oma avaruse poolest ja läbib ka lund. 




Nüüd said otsa aga minu plussid. Minu mehele oli küll plussiks see, et pikale inimesele sobib antud lükkesang hästi, kui enamike kärudega jääb see 190 cm lühikeseks. Nt, et yle äärekivi saada on tarvis esiosa tõsta ja selleks sangale vajutada, mis on minu 160cm pikkuse juurdes jube raske.

 Jätkates aga selle sama saatanliku lykkesangaga, julgen väita, et see ümmargune olek tähendab nii halba manööverdamist, et kord mõtlesin silla ääres väga pikalt, kas võtta laps maha ja saata see käru, sinna kuhu ta minna tahab, aga ei, koju ta vedasin ja müüki panin. 
Kui soovida, eriti rataste krutskeid nautida, soovitan minna poodi, kus on libe kivipõrand, mis blokib rattad ära, nii et lohista käru ja korvi ja mõni päev ehk last ka. Kurjast vaimust vaevatud ma ytlen :D
Esiratas, mida saab lukustada ja keerlema jätta, manööverdab kehvakeselt paraku seepärast, et rattal pole nö lisa keredetaili vahel, mis tooks ratta käru alt kaugemale manööverdama. Täiskummrattad ja puduv vedrustus maastikule ei kutsu, linnakäruna saate mõnede mööndustega hakkama. 
Beebiemmed tunnevad muret, et jalad ei käi sirgeks, meile oli see variant juba väga okey aj oli väga mugav magada ka. Pisikesetele sai nö kattekõrgenduse välja tõsta, aga see on ysna ajutine ja poolpidune lahendus. Tean, et mõned on kingakarpe jalge alla pistnud jms trikke teinud aga jah, minu arvates on tegemist suurte laste käruga, kel pikad emmed-issid, et parem käru juhtida, manööverdada, kuhu pole probleem mahtuda ka talveriietes.

Välimuselt on küll yhevärviline mudel väga ilus ja voolujooneline, triipudega mudelid meenutavad mulle paraku lapsepõlve trukidresse jms kraami, sseega sai enad yhtlaselt musta mudelit ka tookord parasjagu otsitud. 

Loodan, et olin teile abiks ja saate kaaluda, mis on teile oluline, mis mitte, kas suudaksite City Mini Deemonid vabastada või jääksite kurjast vaimust vaevatuks nagu mina :)

Endale iial enam ei soeta :D aga mälestuseks:







No comments:

Post a Comment